• Ξεκινήσετε τη κωπηλατική άσκηση και δείτε τα αποτελέσματα

  Ξεκινήσετε τη κωπηλατική άσκηση και δείτε τα αποτελέσματα

  1. Με την άσκηση με κωπηλατική μπορείτε να κάψετε περίπου 800 θερμίδες σε μία ώρα.
  Όπως και σε κάθε άλλη κατηγορία άσκησης, έτσι και σε αυτή «παίρνετε ότι δίνετε». Αλλά αν ξεκινήσετε έτοιμοι να εργαστείτε σκληρά, θα εκπλαγείτε με το πόσο λίπος μπορείτε να κάψετε. Συγκριτικά με οποιαδήποτε άλλη προπόνηση του ίδιου χρονικού διαστήματος, η κωπηλατική καίει πιο πολύ επειδή είναι ένα συνολικό πρόγραμμα ασκήσεων..
  2. Η εξάσκηση των μυών με κωπηλατική είναι ισοδύναμη με αυτή των υπόλοιπων αερόβιων ασκήσεων.
  Η κωπηλασία είναι το 30 τοις εκατό του κορμού, το 10 τοις εκατό πάνω μέρος του σώματος και τα χεριών, και το υπόλοιπο είναι στα πόδια. Κάντε την καλύτερη εκγύμναση του κορμού σας και του πάνω μέρος του σώματος με τη σωστή μορφή: Ξεκινήστε με το “πιάσιμο”, απ’ όπου αρχίζει το ζόρι. (Τα πόδια σας είναι επίπεδα; Είστε κουλουριασμένος με τα γόνατα λυγισμένα και τα πέλματα ελαφρώς σηκωμένα; Οι ώμοι σας σε πλήρη έκταση μπροστά σας κρατώντας τη λαβή όσο πίσω μπορείτε να φτάσετε τα πόδια σας.) Στη συνέχεια, οδηγήστε με τα πόδια σας για να ωθήσετε το σώμα σας προς τα πίσω, μέχρι να εκταθούν πλήρως τα πόδια σας. Χαλαρώστε σε μια μικρή γωνία, στο ύψος της άρθρωσης των γοφών σας. Τελειώστε τραβώντας τη λαβή στο στήθος σας. Αντιστρέψτε την σειρά στο δρόμο της επιστροφής: Επεκτείνετε τα χέρια σας προς τα εμπρός, κινείστε τους γοφούς σας προς τα εμπρός, στη συνέχεια, λυγίστε τα πόδια σας, ώστε να είστε πίσω σε ένα σημείο και έτοιμοι να πιάσετε και πάλι.

  3. Με την κωπηλασία μπορούμε να βοηθήσουμε τη στάση του σώματος.
  Τραβώντας τη χειρολαβή πίσω από την αντίσταση και το βάρος, το οποίο αναγκάζει να ανοίξετε τους ώμους και το στήθος σας, και να χρησιμοποιήσετε τους μύες στους ώμους και την πλάτη σας. Με τον καιρό, αυτό μπορεί να βελτιώσει τη συνολική στάση του σώματος και να σας βοηθήσει να σταθείτε πιο ψηλοί.

  4. Η κωπηλασία χαράζει τους κοιλιακούς σας με έναν τρόπο άλλες μηχανές δεν μπορούν.
  Ξεχάστε sit-ups! Κάθε φορά που θα πιάνετε, ή ξεκινάτε την κωπηλατική άσκηση, υποχρεώνετε την κοιλιά σας για να σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τη μετακίνηση. Αν χρησιμοποιείτε τη σωστή κίνηση, σταθεροποιείτε ολόκληρη τη μέση σας. Στην τάξη του και σε άλλες, η διδασκαλία ξεκινάει χωρίς να χρησιμοποιούν τη λαβή. Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν τη λαβή ως δεκανίκι.Έτσι, χωρίς αυτό, θα αισθανθείτε τη διαφορά στο σώμα σας, λόγω της κίνησης μέσα-έξω.

   
  5. Είναι ένα τέντωμα για την πλάτη σας.

  Όταν μπορείτε να τραβάτε πίσω όσο το δυνατόν περισσότερο, έτσι που εκτείνονται οι δικέφαλοι και οι μηριαίους σου. Με την πάροδο του χρόνου, μπορείτε να διαπιστώσετε ότι είστε σε θέση να τεντώσετε ακόμη μακρύτερα, χωρίς πόνο ή τράβηγμα μυών.
  6. Δεν επιβαρύνει καθόλου τον οργανισμό σας.
  Η κωπηλασία δεν θέτει καμία επιπλέον επίπτωση στο σώμα σας. Συνολικά η προπόνηση με κωπηλατική δεν είναι καθόλου επίπονη, καθιστώντας το όργανο αυτό ένα πολύ καλό τρόπο για να μείνετε σε φόρμα, ακόμα και αν έχετε κάποιο τραυματισμό.

  Σας περιμένουμε στο χώρο μας για να μάθουμε μαζί όλες τις ασκήσεις  και τα μυστικά της κωπηλατικής. Το έμπειρο προσωπικό μας θα σας βοηθήσει να εκτελέσετε σωστά όλες τις ασκήσεις ώστε να αποφύγετε τραυματισμούς και να αγαπήσετε την άσκηση.

   

Αφήστε το σχόλιο σας

Cancel reply