Η ολοκληρωμένη εμπειρία εκγύμνασης, ομορφιάς και χαλάρωσης μόνο στα Golden Gym
Επωφεληθείτε από το πακέτο GX: 10 ή 16 επισκέψεις μεταξύ των διαθέσιμων προγραμμάτων και παροχών, χωρίς κανένα περιορισμό στον τρόπο που θα το αξιοποιήσετε και χωρίς συνδρομή.
Διαλέξτε ελεύθερα όποιο πρόγραμμα προτιμάτε, όσες φορές επιθυμείτε, και γιατί όχι και όλα!
Μη χάσετε αυτήν την Προσφορά!!! Σας περιμένουμε όλους για να την δοκιμάσετε.
(Δυνατότητα αξιοποίησης του πακέτου: εντός τριών μηνών)


gx
Πρόκειται για άσκηση σε ατομικό τραμπολίνο, στο οποίο πραγματοποιείς μικρές αναπηδήσεις με ένταση, δημιουργώντας έντονη αερόβια καύση χωρίς καταπόνηση, λόγω της ελαστικής φύσης του τραμπολίνο που δουλεύει ενάντια στην απόλυτη αντίθετη δύναμη… τη βαρύτητα.Πρωτοποριακό πρόγραμμα γυμναστικής που συνδυάζει έντονη αερόβια άσκηση, ενδυνάμωση βασικών μυϊκών ομάδων και διασκέδαση!!!

gx
Αυτή η επαναστατική τεχνική άσκησης συνδυάζει την γιόγκα με εναέριες τέχνες, χορό, γυμναστική και πιλάτες. Χρησιμοποιώντας τις αρχές τις βαρύτητας και τα Hammocks (δομικά υφάσματα που λειτουργούν σαν μια κούνια,με αντοχή πάνω από 2.000 κιλά), η Antigravity Yoga αψηφά τους νόμους της φυσικής εξασφαλίζοντάς σας τον απόλυτο συνδυασμό της διασκέδασης και της γυμναστικής.

gx
Το TRX (Total Resistance Exercise) αποτελεί ένα σύστημα εκγύμνασης με ιμάντες με χερούλια που ουσιαστικά εκμεταλλεύεται το βάρος του ίδιου του σώματος. Κατά τη διάρκεια των ασκήσεων βρίσκεστε… “στον αέρα” αφού κρατιέστε μόνο από τον ιμάντα. Αυτό έχει ευεργετικές συνέπειες και πολύ μεγάλα οφέλη στη δύναμη, την ισορροπία και τη μυϊκή υπερτροφία. Η γκάμα των ασκήσεων είναι ευρεία, ενώ συνηθέστατα αυτές εμπλέκουν παραπάνω από μία μυϊκή ομάδα (πολυαρθρικές ασκήσεις).

gx
Tο RPM είναι μια υψηλής έντασης διαλλειματική προπόνηση με μουσικά κομμάτια που θα ανεβάσουν τους σφυγμούς σας.Ανεβείτε στο ποδήλατο και ανακαλύψτε τον αθλητή που έχετε κρυμμένο μέσα σας. Ιδρώστε, ανεβάστε την ένταση και προκαλέστε την έκκριση ενδορφινών. Θα νιώσετε υπέροχα.

gx
Το χαμάμ είναι η ανατολίτικη έκδοση του ατμόλουτρου και θεωρείται η σάουνα της Ανατολής. Το χαμάμ αποτελεί τον πλέον ευχάριστο τρόπο για να τελειώσει ο αθλούμενος την προπόνησή του προκαλώντας εφίδρωση λόγω της αύξησης της θερμοκρασίας του σώματος.

gx
Οφέλη για την υγεία και την ομορφιά!!!!
Μια παράδοση της Φιλανδίας. Αποτελεί ένα φυσικό, δροσιστικό και ξεκούραστo τρόπο καθαρισμού σώματος μέσω της έντονης εφίδρωσης και απαλλαγής από την καθημερινή ένταση..

gx
Ψάχνετε ακόμα τον τρόπο για να αποκτήσετε το τέλειο και ταυτόχρονα ασφαλές μαύρισμα που θα μαγνητίσει τα βλέμματα και παράλληλα θα σας προστατέψει από τον ήλιο?
Η τεχνολογία του solarium στα γυμναστήρια μας είναι δοκιμασμένη επί σειρά ετών και σας εγγυόμαστε το καλύτερο αποτέλεσμα!!.