• Διαγωνισμός

  Διαγωνισμός

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

  ΓΙΑ ΚΛΗΡΩΣΗ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ

  ΠΑΡΟΥΣΙΑ

   

  Έχουμε τη χαρά να ανακοινώσουμε ότι από σήμερα  1/12/2016 ξεκινά η σχετική προθεσμία για το διαγωνισμό που θα λάβει χώρα την  πρώτη εβδομάδα του νέου έτους με δημόσια κλήρωση στα γυμναστήριά  μας   με κάλπη και τυχαία επιλογή λαχνών,  παρουσία νομικού συμβούλου από τη δικηγορική εταιρεία  Κρυσταλλίδης  και συνεργάτες,  ο οποίος θα επιβλέπει την διαδικασία και θα συντάξει το πρακτικό ανακήρυξης του νικητή σύμφωνα με το νόμο.

  Όροι του διαγωνισμού.

  Στον διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όσοι ενδιαφερόμενοι εγγραφούν στο γυμναστήριο μας μέχρι τις 31/12/2016,  υπό την προϋπόθεση : α. Νέοι εγγραφόμενοι για συνδρομή 8μηνης διάρκειας,   β. Μέλη μας τα οποία ανανεώνουν τη συνδρομή τους για 8μηνη συνδρομή στην οποία  ισχύουν τα bonus ανανέωσης και η εξαργύρωση πόντων

  ανεξάρτητα από την ημερομηνία λήξης της συνδρομής τους,  γ. Απαραίτητη προϋπόθεση και για τις δύο παραπάνω κατηγορίες είναι η προκαταβολή κατά την εγγραφή τους τουλάχιστον του 50% της συνολικής συνδρομής.

  Διαδικασία της συμμετοχής.

  Κατά την εγγραφή σύμφωνα με τα ανωτέρω,  ο συμμετέχων θα ρίχνει φάκελο με κάρτα συμμετοχής  στην οποία  θα αναγράφονται τα στοιχεία του και τα στοιχεία του γυμναστηρίου,  στην ειδική κάλπη στο χώρο της ρεσεψιόν , η οποία για λόγους αδιαβλητότητας θα έχει ήδη σφραγιστεί στην κλειδαριά  της,  σε κορδέλα που θα έχει τοποθετηθεί εκτός του λουκέτου , με τη σφραγίδα της δικηγορικής εταιρείας που θα εποπτεύει τον διαγωνισμό.

  Αντικείμενο του διαγωνισμού.

  Στη διαδικασία κλήρωσης του τυχερού, με τυχαία επιλογή , σε δημόσια θέαση θα κληρωθεί ένα IPhone 7 plus.

  Από τον Διαγωνισμό εξαιρούνται τα στελέχη και οι υπάλληλοι / εργαζόμενοι των εταιρειών Golden Gym.

  Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στη ρεσεψιόν.

   

   

Αφήστε το σχόλιο σας

Cancel reply